Digitale Nieuwsbrief mei 2013

Van het bestuur

Ook dit jaar heeft onze afdeling stilgestaan bij de nationale gedenkdagen 4 en 5 mei. Het AOV heeft wederom van ouderen uit de Vlaardingse samenleving donaties ontvangen, met het verzoek zorg te dragen voor het leggen van een herdenkingsbloemstuk namens de “ouderen van Vlaardingen” bij het monument “ERE ONZE STRIJDERS”,  4 mei 2012 aan het Verploegh Chasséplein. We vinden het een eer dit voor u te mogen verzorgen en zullen dit desgewenst ook in de toekomst graag voor u blijven doen.

Dit jaar werd het herdenkingsbloemstuk namens de “ouderen van Vlaardingen” gelegd door George Molenaar en zijn kleindochter Sanne. Beiden hebben het een eer gevonden dit te mogen doen. Mooi ook om te zien hoe de oudere generaties het belang van herdenken en het vieren van de vrijheid aan de jongere generaties doorgeven. Van deze gebeurtenis werden bijzonder mooie foto’s gemaakt door fotograaf Ton Delfos. Enkele van deze mocht het AOV opnemen in haar fotogalerie op de homepagina van deze website. Meer foto’s kunt u bekijken op de www.delfos-it.nl.

Wim van Klink
Bestuursvoorzitter AOV Vlaardingen

Reacties zijn gesloten.