Feestdagen 2012

Van de voorzitter

Het jaar 2012 is voorbij gevlogen en de Kersttijd breekt nu aan. Het AOV kijkt terug naar een politiek gezien zeer bewogen jaar. Enfin U heeft het allemaal gevolgd en het AOV is dankbaar voor de vele ondersteunende reacties die we hebben mogen ontvangen ten aanzien van de door het AOV gevolgde lijn.

Uw inbreng waardeert het AOV altijd enorm. Zeker nu, omdat het AOV de omvangrijke Rijks- en Gemeentelijke bezuinigingen zeer zorgelijk acht, is uw informatie over de effecten hiervan van het grootste belang.

Ondanks de voor ons liggende onzekere economische tijden, wordt niet voorbij gegaan aan de Kersttijd, waarin de geboortedag van Jezus Christus wordt gevierd. Kerstmis, ook wel het feest van het licht genoemd. Huizen worden versierd en lichtjes worden ontstoken. Symbolisch is het AOV Kerstpresentje ook dit jaar in het teken van het licht en de warmte. Naast een feestelijke tijd, blijft Kerst ook een tijd van bezinning. Een tijd waarin we (extra) denken aan onze medemens, die wellicht door ziekte, verlies of andere omstandigheden, eenzaam is. Het AOV wenst dat Kerst ook voor hun verlichting brengt met hopelijk een klein Kerstwondertje waardoor vooruitzichten wat hoopgevender mogen worden.

Fractie en Bestuur AOV afdeling Vlaardingen wensen u in elk geval een mooie Kerst en vooral een gezond en voorspoedig 2013.

Désiree de Jong
Fractievoorzitter AOV Vlaardingen

Reacties zijn gesloten.