Dodenherdenking 2022


Woensdag 4 mei 2022 de Nationale Dodenherdenking met als hoofdthema ‘Vrijheid in Verbondenheid’. Na twee door corona magere jaren was de herdenking in Vlaardingen weer indrukwekkend en respectvol. Veel belangstellenden waren naar het monument aan het Verploegh Chasseplein gekomen om daar met elkaar een waardig decor te vormen voor de toespraken, de kranslegging en de muziekstukken. Natuurlijk had ook iedereen de gruwelbeelden uit Oekraïne in hun gedachten. Vrijheid is niet zo vanzelfsprekend blijkt maar weer.

Namens de ouderen in Vlaardingen heeft ons AOV erelid dhr Molenaar ondersteund door de jeugd bloemen gelegd bij het monument.

fractie en bestuur
AOV Vlaardingen

Zie ook vlaardingen24.nl Goede fotoreportage van Paul Meuldijk en Gertjan van der Vaart.


Reacties zijn gesloten.